Bemutatkozás Szülőknek

kispestlogoLeendő és gyakorló Szülők

Szeretettel köszöntelek a XIX. kerületi Babamama.info honlapján!
A honlap egyik szerkesztőjeként célom, hogy mindig naprakész, hasznos és szülőknek mindig fontos, érdekes információkat kapj a kerületből, egy átlátható és könnyen használható oldalon.

A bal oldali menüpontokban a helyi kisokost találod, benne általános tájékoztatókkal és elérhetőségekkel. A fenti menüpontokban mindent megtalálsz amiket szülőként feltétlenül tudnod kell.
Középen a helyi híreknél programajánlókat, börzéket, aktuális események felhívásait és más helyi aktualitásokról olvashatsz.
A későbbiekben lesz könyvajánló, hasznos tanácsok és sok más érdekesség. Ha valamit nem találsz a honlapon, és szerinted másokat is érdekelhet, írd meg a kispest {kukac} babamama.info e-mail címre!

Érdemes feliratkozni a XIX. kerületi  Szülők Hírlevelére (a bal oldali függőleges menüsor alatt), amit havi rendszerességgel küldünk, benne hasznos infókkal (helyi programokról, aktuális nyereményjátékunkról).
Hírlevélre feliratkozott olvasóink Klubkártyát kapnak, amellyel kedvezményesen vásárolhatnak XIX. kerületi, budapesti és országos partnereinknél.

Megtalálsz minket a Facebookon is! Like!!!

Kisgyermekes anyukaként tudom, mennyire jól tud jönni egy hely, ahol minden, gyerekkel kapcsolatos helyi információt megtalálok.

Köszönöm, hogy benéztél az oldalra! Jó böngészést!

Viszlai- Rák Anita, szerkesztő